top of page
IMG_4641.jpg

Over mij

Ik ben Hendrik. En ik maak foto's die je doen stralen. Ik ben een gediplomeerd fotograaf (CVA Gent - 2018/2019), met een eigen studio in het centrum van Mechelen.

 

Duik gerust eens in m'n portfolio: zo krijg je een idee van wat je kan verwachten. Mijn specialiteit: spontane en speelse portretten. Niet het stijve gedoe: wel mensen op hun puurst.

Heb jij -of hebben je familieleden- wat te vieren? Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk om iemand mee te verrassen? Of wil je je jobkansen in één klap vergroten met een professionele foto op je cv of LinkedIn-profiel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

We make you look good - en dat is geen loze belofte. Ik ga telkens op zoek naar een aanpak op maat, zodat jij helemaal tevreden bent van het eindresultaat. Jij kiest of we werken in de studio, of op locatie.

 

Het resultaat krijg je in je mailbox (via wetransfer), uiteraard in full frame-resolutie, zonder watermerk en gegarandeerd binnen de 5 werkdagen. Want niemand vindt het leuk om te wachten.

Onze standaardprijzen vind je hier. Heb je een groter project in gedachten (trouw, bedrijfsreportage of iets anders)? Cool! Kom dan gerust langs voor een versgemalen koffie.

Contact

Hendrik Moeremans
Dageraadstraat 46

2800 Mechelen

hendrik.moeremans@gmail.com

Tel: 0485 84 22 94

bottom of page